Slider

Teatër

Performancë teatrore “Nokturnet” e Kafkës

Performanca bazohet në tre blloqe të krijimtarisë letrare të Franc Kafkës: në tregimet e shkurtëra, në letrat dërguar Milenës dhe në letrat dërguar babait.

Zhytur brenda natës… Përreth flinin njerëz. Ishte një komedi e vogël, një mashtrim i patëkeq… Ata janë një numër i pakufizuar njerëzish, një ushtri e tërë, një popull nën qiellin e ftohtë… Kurse ti rri e përgjon, ti je përgjues, ti shquan njeriun që ndodhej më pranë dritës së pishtarit të hedhur në këmbët e tua… Përse përgjon ti? Duhet përgjuar, thonë! Po, dikush duhet të rrijë zgjuar!

Ky aktivitet organizohet nga Goethe-Zentrum Tiranë.

Libreti dhe regjia: Stefan Çapaliku
Me artistët: Rossella Pelliciotti (kërcimtare) / Vin Bejleri (aktor) / Andi Kongo (muzikant)
Data: 10.10.2021, Ora:19:00, Teatri Metropol, Tiranë regjistrimi: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 
Data: 11.10.2021, Ora:19:00, Teatri Metropol, Tiranë regjistrimi: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 
Data: 12.10.2021, Ora:19:00, Teatri "Andon Zako Çajupi", Korçë regjistrimi: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 
Data: 13.10.2021, Ora:19:00, Teatri "A. Moisiu", Durrës regjistrimi: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Kujdes: kërkohet të rezervoni! Aktiviteti zhvillohet me publik të kufizuar me hyrje gratis. Të gjithë të interesuarit duhet të regjistrohen me email në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. deri 48 orë përpara fillimit të aktivitetit. Lutemi për regjistrimin tuaj përmes emrit, numrit të telefonit, adresës email si dhe duke njoftuar kohën dhe vendin e aktivitetit. Hyrja do të jetë e mundur vetëm nëse rezervimi konfirmohet nga organizatorët. Jeni të lutur të ruani distancën me njëri-tjetrin dhe gjatë aktivitetit të mbani maskën.