Slider

Film

Syzet e Titos

Adriana Altaras, e lindur në 1960 në Zagreb një vajzë me prindër hebrenj e cila ka bërë karrierë në Gjermani si aktore, regjisore dhe autore, po kërkon rrënjët e familjes së saj.Udhëtimi ka një...

Lexo më shumë

Ëndrra e madhe

Si erdhi futbolli në Gjermani? Një udhëtim në kohë që na shpie në një epokë kur në shkolla ende sundonte "disiplina e rreptë e rendi" dhe futbolli në media përkufizohej si "sëmundje angleze". Bazuar...

Lexo më shumë

Tre

Përgjatë njëzet vite marrëdhënia e tyre është konsumuar; Hanna dhe Simon duket se jetojnë më shumë në të shkuarën sesa besojnë në një të ardhme të përbashkët. Pastaj ata bien në dashuri me të njëjtin...

Lexo më shumë

Art girls

Tre artistë Berlinezë, të cilët deri më tani nuk kanë qenë veçanërisht të suksesshëm, bashkëpunojnë në një ekspozitë të përbashket. Projekti është financuar nga një kompani bioteknike, sepse dy...

Lexo më shumë