Slider

Film

Noti

Goethe-Zentrum,Filma,Noti

Kur je 15 vjeç lëndoshesh shpejt – dhe ka bashkëmoshatarë që e shfrytëzojnë këtë fakt në mënyrë të pacipë. Elisa e drojtur e njeh majft mirë bullizmin dhe për këtë arsye ndihet edhe më shumë e...

Lexo më shumë

Toni Erdmann

Goethe-Zentrum,Filma,Toni Erdmann

Megjithëse nuk i mungon aktiviteti mësuesi i muzikës, tanimë në pension, Winfried Conradi e vuan vetminë e tij. Në mënyrë të veçantë ai shqetësohet për vajzën e tij, Ines, e cila ndjek karrierën e...

Lexo më shumë

Cleo

„Cleo“ për Berlinin është ajo, që „Bota përrallore e Amelisë“ është për Parisin: Me ide që i vërshojnë gjithandej gjahtarja e thesareve Cleo na bën ta ndjekim përmes një qyteti si të magjepsur në...

Lexo më shumë

Adami dhe Evelina

Historia e një dashurie me në sfond ndryshimet politike në RDGJ: në mes të krizës së një marrëdhënieje Evelina vendos aty për aty të shkojë me pushime në Balaton pa të dashurin e saj Adamin, i cili i...

Lexo më shumë