Slider

Film

Rhythm is it!

Projekti i parë dhe më i madh arsimor i grupit filarmonik të Berlinit: Nën drejtimin e pedagogut britanik Royston Maldoom 250 fëmijë dhe adoleshentë që vijnë nga shtresa të ndryshme shoqërore e...

Lexo më shumë

Jack

Filmi 'Jack' flet për zhvillimin e një dajli, i cili mësoi të mbajë përgjegjësi që në moshë të vogël. Në fund ai na befason me një vendim, i cili me guximin e tij na përplas me shpatulla pas murit.

Lexo më shumë

Në kohën e ëndrrave

Katër djem të rinj në periudhën pas rrëzimit të murit: Dani, Riko, Marku dhe Pali 'provojnë' epokën e re pas bashkimit të Gjermanive dhe pas fundit të RDGj-së. Ata vjedhin makina, provojnë drogën dhe...

Lexo më shumë

Kebab Connection

Një komedi ndërkulturore gjermane me një adoleshent turk, i cili ëndërron të xhirojë filmin e parë gjerman me kung-fu, por që padashje lë të dashurën e tij gjermane shtatzënë. Kur merr vesh që e...

Lexo më shumë